joi, 9 aprilie 2015

Vise tati...vise auto....

Cred ca nu este nimeni pe lumea asta care nu ar vrea sa aiba in garajul personal cel putin 5 – 6 modele consacrate de masini pe care sa le poti schimba dupa bunul tau plac in fiecare zi. Dar cum asta nu este posibil pentru fiecare om de rand, fiindca nu toti ne-am nascut bogati sau nu toti reusim sa ne facem un business care sa produca bani trebuie sa gasim solutii alternative pentru a avea macar o masina frumoasa in garaj. Cum si eu ma incadrez in categoria celor care doar viseaza la masini frumoase si abia abia au resit sa-si stranga cat sa-si ia o masina mai de doamne ajuta am inceput sa caut solutii alternative.
Mi-a luat peste 1 an de zile pana m-am hotarat ce sa fac insa consider ca am luat cea mai buna decizie avand in vedere si bugetul destul de mic de care dispuneam pentru cosmetizarea masinii: doar 300 de euro. Asa ca am inceput sa caut pe internet, pe mai toate forumurile auto, solutii pentru schimbarea design-ului unui autoturism. M-a atras foarte mult ideea de a inscriptiona masina cu diverse mesaje si exact asta am facut. Am cautat recomandari despre firma care realizarea inscriptionari auto si m-am oprit la una dintre ele care avea cele mai multe recomandari, AutoPrint si pot spune ca mi-a facut o treaba de nota 20 cu numai 200 de euro.
Sunt super multumit de inscriptionarea pe care mi-au realizat-o pe masina, am garantia pentru lucrarea efectuata de 12 luni si nu-mi ramane decat sa va recomand si voua sa apelati la serviciilor lor daca vreti sa va cosmetizati masina.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu