miercuri, 4 mai 2016

Garsoniere Ieftine de Inchirat in Bucuresti

De ce sa alegi o camera de hotel supraevaluata, cand te poti caza in cel putin aceleasi conditii intr-o garsoniera, unde ai mai multe avantaje, dar si un pret mult mai mic? Cei care ajung in marile orase au la indemana o optiune importanta de luat in calcul precum cazarea in garsoniere in Bucuresti. Zilnic apar noi oferte cu garsoniere ce se pot inchiria in regim hotelier, iar oaspetii tind sa le prefere pe acestea, intrucat sunt mult mai accesibile din punct de vedere financiar.

Avantajele garsonierelor in regim hotelier

In primul rand acestea pot fi gasite in orice sector al capitalei, de la 1 pana la 6, fiind situate in apropiere de statiile de metrou si autobuz, astfel ca este asigurata legatura cu alte zone importante ale capitalei. De asemenea, suprafata este superioara celei propuse de camerele de hotel, fiind asadar un loc ideal pentru cazarea a doua persoane, care, in plus, beneficiaza si de baie proprie si bucatarie la care au acces indiferent de ora.

Un spatiu intim, doar pentru tine, in care nu esti deranjat de nimeni si unde ai parte de toate dotarile necesare pentru o sedere confortabila, garsonierele inchiriate in regim hotelier cu siguranta ca reprezinta cea mai buna alegere atunci cand este nevoie de o calatorie catre un alt oras.

Dezavantajele garsonierelor in regim hotelier

Cu toate acestea, pentru unii oaspeti pot exista si cateva dezavantaje, precum faptul ca nu se beneficiaza de room service, curatatorie sau accesul gratuit la sala de fitness ori pisicina, dotari oferite in schimb doar de hotelurile mai costisitoare. In plus, exista riscul de a inchiria un apartament de la un strain a caror ganduri nu pot fi cele mai bune intotdeauna, insa din acest motiv se recomanda doar apelarea la site-urile care ofera acest tip de serviciu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu