joi, 11 mai 2017

In 2017 se cauta foarte mult lenjerii din bumbac

Lenjeriile de pat sunt niste piese de nelipsit din orice dormitor, iar avand in vedere faptul ca ne petrecem o treime din viata dormind, este recomandat sa investim in niste produse de calitate, care sa aduca mai mult confort si sa faca odihna mai placuta. Astfel, la Casa New Concept sunt disponibile nenumarate variante, pentru toate gusturile si necesitatile, incepand de la cele din bumbac, satin, creponate si nu numai.


Calitatea produselor

Toate aceste lenjerii de pat in2017 sunt confectionate din materiale de calitate, motiv pentru care produsele aduc cateva avantaje importante. In primul rand sunt foarte placute la atingere si asigura un somn odihnitor, insa in functie de modelul imprimat, acestea vor putea schimba total atmosfera din dormitor. Pe langa faptul ca arata bine, lenjeriile sunt si foarte rezistente datorita fibrelor puternice, care nu se deterioreaza nici dupa mai multe spalari. Mai mult, nici intretinerea nu este una complicata, fiind foarte simplu sa se respecte toate regulile mentionate pe ambalaj.

Pentru orice dormitor

Lenjeriile de la Casa New Concept sunt foarte variate, astfel incat se vor potrivi de minune in orice dormitor, de la cel al copiilor, al adolescentilor sau al parintilor. Modelele sunt fie simple, clasice, fie in diferite culori sau cu anumite imprimeuri, pentru a indeplini cerintele estetice ale fiecarei persoane.

Mai simplu online


De asemenea, Casa New Concept este un magazin online care promite lenjerii de pat in 2017 de cea mai buna calitate si la preturi foarte atragatoare. Cu alte cuvinte, este mult mai simplu sa se gaseasca produsele preferate, uneori fiind suficiente chiar si cateva minute, dar pe langa tarifele accesibile, se acorda si livrare gratuita la fiecare comanda in valoare de minim 399 de lei. Nu trebuie omisa nici oferta 1+1 gratis, ce presupune doua lenjerii la pret de una singura.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu