miercuri, 5 iulie 2017

In spionaj putem folosi cu succes inclusiv un pix

Un pix iUni cu camera poate fi cea mai buna alegere pentru persoanele pasionate de spionaj, dar si pentru cele care isi doresc monitorizarea spatiului in care isi desfasoara activitatea. Optiunile sunt foarte variate pe piata, insa pentru a avea garantia calitatii produselor alese, oricine se poate orienta catre magazinul online iUni unde au fost adunate doar cele mai grozave si calitative modele.

Functii

Aceste dispozitive sunt foarte usor de folosit, iar pentru ca ascund o camera de dimensiuni foarte mici, aceasta este imposibil de observat intrucat design-ul este unul fluent, care nu va da de banuit nimanui. In plus, este incorporat si un microfon care poate fi foarte util pentru inregistrarea conversatiilor, astfel ca un asemenea dispozitiv este mai mult decat suficient pentru majoritatea persoanelor. Functiile principale sunt cele de inregistrare audio video, insa camera foto poate fi folosita si pentru a captura imagini, in timp ce bateria este reincarcabila.

Usor de folosit

Pentru a activa pixul iUni se apasa un buton pentru 2 secunde pana la aprinderea Ledului, in timp ce pentru a face o fotografie, este nevoie de simpla apasare a butonului de sus, amplasat intr-un loc perfect, iar ca utilizatorii sa stie ca imaginea a fost salvata, ledul va clipi o singura data. De asemenea, pentru a inregistra video este nevoie de apasarea butonului amintit anterior pentru 2 secunde, iar ledul clipeste din nou, urmand a se stinge atunci cand incepe inregistrarea. La finalul inregistrarii se apasa acelasi buton, iar avantajul este ca filmarile se salveaza automat, putand fi descarcate ulterior.

Usor de comandat


Un pix iUni este accesibil pentru toate buzunarele, iar avantajul este ca orice client are posibilitatea de a plasa o comanda in cel mai scurt timp, fie poate testa orice produs in cadrul showroom-ului din Bucuresti inainte de a lua o decizie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu